100 ok, amiért szereted Lengyelországot

2018. november 7. (szerda)

A függetlenség visszaszerzésének évfordulóján mutasd meg, hogy miért szereted Lengyelországot

Mazúria, Beszkidek, Gdańsk, Wilanówi kastély vagy a polonéz, a toruni mézeskalács, netán a gólyák? Mutasd meg, hogy Te miért szereted a leginkább Lengyelországot! Készíts fényképet, vagy filmet és november 11-én a Függetlenség Nemzeti Ünnepén oszd meg a Twitteren, a Facebookon vagy az Instagramon a bejegyzést #likePolska hashtaggel.

 

A #likePolska kampány célja hogy bemutassa mindazt, amit Lengyelországban szeretünk: a gazdag történelmet, mindazokat a helyeket, ahová érdemes ellátogatni, a kultúrát, a hagyományt a szokásokat, vagy épp a lengyelek által elért eredményeket. A lehetőségek határtalanok, mindenki megoszthatja másokkal kedvenc történetét Lengyelországról. A kezdeményezéshez a világ bármely tájáról lehet csatlakozni, elég egy pozitív képzettársítás Lengyelországról, amelyet be lehet mutatni a közösségi médiában.

#likePolska akció szabályai

Tégy közzé egy olyan fényképet, vagy filmet, amely bemutatja, hogy mi az, amit szeretsz Lengyelországban, legyen az egy kedvenc hely, étel, szokás, tárgy vagy személy. A krakkói Posztócsarnok, vagy csak egy számodra jelentős helyszín, lengyel pirog vagy helyi ételek, borostyán ékszerek vagy népművészeti motívumok, híres mű vagy épp egy családi emlék – minden Lengyelországról szóló történet – köztük a Tiéd is - különleges. Tedd közzé fényképed (mint nyilvános poszt) #PL100 és #likePolska hashtagekkel, és osztozz örömödben másokkal is a függetlenség visszaszerzésének 100. évfordulóján!

A legérdekesebb posztokat közzétesszük a Poland.pl oldalán, a Facebookon és a @Polska i @Poland Twitter csatornákon.

A kampányhoz szintén csatlakozhatsz a #likePolska logó megosztásával, vagy annak Facebook profilhoz, vagy fényképhez történő rendelésével:

https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=313330009498549

További információkért látogass el a Poland.pl illetve facebook.com/polska/ oldlakra, valamint kövesd a #likePolska és #PL100 hashtegekkel ellátott bejegyzéseket!

Forrás: A LengyelKöztársaság Külügyminisztériumának sajtóosztálya