TeARTrum Fesztivál

Egyéb

A TeARTrum Fesztivál az elmúlt néhány évben szezonkezdetkor már hagyománnyá vált színházi fesztivál az Andrássy úton.

2011. szeptember 17. (szombat)

Lengyel Intézet kirakata az Andrássy út felől

Budapest, VI. Nagymező u. 15.

TeARTrum Fesztivál

A TeARTrum Fesztivál az elmúlt néhány évben szezonkezdetkor már hagyománnyá vált színházi fesztivál az Andrássy úton. Idén is minden színház kedvelő találkozhat független társulatokkal, kőszínházakkal, illetve a fesztivál ideje alatt lehetősége lesz jegyeket és bérleteket vásárolni elővételben. A Budapest Színpadon, a Hajó Színpadon és az Andrássy út meglepő helyszínein színes programokkal várják a látogatókat. Reméljük, még a Nap is sütni fog... 

Lengyel Intézet kirakata:

Egész nap / Andaxínház

Az Andaxinház 1991 óta működik kísérleti, független színházként. A kezdetektől fogva az összművészetiség jegyében hoznak létre előadásokat, performanszokat. A különböző művészeti ágak egymásba kapcsolódásának lehetőségeit vizsgálják. Megalakulásuk óta évről évre, folyamatosan hoznak létre új produkciókat. Bemutatóik között találunk szószínházi előadásokat, költői esteket és táncelőadásokat is.

14.00 / Aku-punk-túra

Kényelmes teher a válladon. Szobák falát mászó kabát. Töröljük a lehetetlent.

Alkotók: Czap Gábor, Dombi Kati. Zene: Kovácsovics Dávid.

19.00 / Mándy Ildikó Társulata: Femme like ... (female_solo_dance)

Mándy Ildikó Társulata 1999-ben alakult. Előadásaikra jellemző az emberi érzelmek és viszonyok kíméletlenül pontos ábrázolása és a legújabb technikai vívmányok bevonása az alkotói folyamatba; a különböző művészeti ágak, elsősorban a mozgókép ötvözése a színház és a tánc műfajával.

Programok bontását lásd részletesen a Fidelio Európai Mobilitási Hét különszámában!