EGOTRIP kiadvány bemutató és kiállítás

Kiállítás

2015. szeptember 8. (kedd), 19.00 — szeptember 11. (péntek)

1061 Budapest, Andrássy út. 32

EGOTRIP kiadvány bemutató és kiállítás

A felújított és kibővült LATARKA Galéria 3. évadának első kiállítása és nyitópartija egy igazi POP UP kuriózum. 


HORROR PISTA aka Máriás István szeptemberben megjelenő EGOTRIP című könyve a művész elmúlt 8 évben készült munkáit mutatja be, angol és magyar nyelvű szövegekkel gazdagítva.

A könyvbemutatón a könyv szerzői közül Nemes Z. Márió és Győrffy László beszélgetnek értekeznek.

Partydj: Halberr9000 /lollipopfactory

Egotrip Horror Pista Book :
https://www.facebook.com/horrorpistaegotrip?ref=hl

Kurátor: Ákos Bánki

Megnyitó: 2015. szeptember 8. 19.00

Horror Pista aka Máriás István Egotrippje az idei év legsúlyosabb vizuál-flessével büntet. A posztnépi szürrealizmus és a budapesti horrorszcéna ifjú titánja ebben a monumentális kötetben összegzi eddigi munkásságát. Az Egotripp nem nárcisztikus utazás, hanem a művészi szubjektum polifóniájának, az ezerarcú képvilág bemutatásának dokumentuma. Betyár-szuperhősök, maláj párducasszonyok és mongolidióta robotok népesítik be az oldalakat, hogy örökje beleégjenek a néző retinájába. Horror Pista szörnykertje megnyitja kapuit, de a fertőző élvezetek után senki nem maradhat ugyanaz, hiszen ez a tripp maradandó mutációval jár.

Nemes Z. Márió

"Hamarosan megjelenő EGOTRIP című kiadvány az elmúlt 8 évben készült munkáimat mutatja be, angol és magyar nyelvű szövegekkel gazdagítva. Könyvbemutató szeptember 8.-án a Platán Galériában. Ugyanezen a napon a LATARKA Galériában villámkiállítás a kiadványban szereplő legújabb munkákból...Hamarosan a könyvesboltokban is ... / Horror Pista / "

LATARKA, Budapest, VI. Andrássy út 32.

latarkagaleria.blogspot.hu